رستورانها بعنوان یکی از مهمترین اماکن طبخ فراورده های خام دامی به شمار میروند. در این خصوص نظارت بر مراحل تهیه و نگهداری مواد خام دامی (گوشت قرمز، مرغ، انواع آبزیان و آلایشهای دامی ) در این اماکن بصورت دوره ای تحت نظارتهای بازرسین اداره دامپزشکی شهر تهران قرار گرفته و هماهنگیهای لازم با مراجع محترم قضایی در خصوص رسیدگی و صدور حکم برای متخلفین بعمل می اید.
رییس اداره دامپزشکی شهرستان تهران با بیان این موضوع از نظارتهای ویژه بر رستورانهای منطقه کن به همراه کارشناسان تعزیرات حکومتی و کارشناسان اداره بهداشت در قالب گشت مشترک نظارتهای نوروزی خبر داد.
دکتر سید علی بابایی افزود در بازدیدهای روز گذشته از رستورانهای منطقه مذکور تخلفات دو واحد رستوران متخلف توسط بازرسین این اداره به کارشناسان تعزیرات حکومتی اعلام و احکام مربوطه توسط مراجع قضایی در محل صادر گردید.
دکتر بابایی اعلام کرد شهروندان محترم میتوانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در مراحل حمل و نقل، نگهداری، عرضه و طبخ مواد خام دامی (گوشت قرمز، مرغ، آبزیان و الایشهای دامی) موارد تخلف را از طریق تماس با شماره تلفن 66591005 به واحد رسیدگی به شکایات اداره دامپزشکی شهرستان تهران اعلام نمایند.
- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- «انجمن» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- «انجمن» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- نظرات پس از تأیید مدیر پرتال منتشر میشود.