نظر به اینکه اخیرا در فضای مجازی تصاویری از گوشت مرغ با نماد کانون های سبز رنگ منتشر شده و این پدیده را منتسب به بیماری عفونی و خطرناک برای مصرف کننده عنوان نموده اند که در این خصوص مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی پاسخ داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، دکتر عباس عباسی مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور اظهار داشت: سبز شدن عضلات مرغ که در عمق عضلات حجیم و عمدتا" در عضلات سینه مرغ ظاهر می شود به لحاظ عدم تحرک مرغهای پرورشی – یا تحرک بیش از حد و یکباره – استرس که موجب کاهش سطح خون رسانی و میزان اکسیژن می شود می تواند موجب بروز نکروز در عمق توده عضلانی شود که بعد از کشتار و به رنگ سبز خود را در عضلات عمقی سینه نشان می دهد.
دکتر عباسی در ادامه گفت: این عارضه منشاء عفونی نداشته و در صورت وجود این مشکل به همراه یک عفونت ثانویه می تواند باعث آلودگی و بوی بد لاشه مرغ شود که در صورت چنین فرآیندی مرغ در هنگام نظارت بهداشتی کشتار توسط ناظر بهداشتی، تشخیص و حذف می شود این عارضه به تنهایی به علت اینکه در عمق عضلات سینه جای گرفته عمدتا" از نگاه ناظرین بهداشتی مخفی می ماند.
مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور اعلام داشت: این عارضه به تنهایی برای مصرف کننده هیچگونه مخاطره ای محسوب نمی شود در این ارتباط به لحاظ اینکه این عارضه بیشتر در مرغهای با وزن بالای 1800 گرم مشاهده میشود توصیه می شود که مصرف کنندها با بهره گیری از مرغ 1800 - 1200گرم در سبد خانوار علاوه بر استفاده از کیفیت بهتر گوشت مرغ از لحاظ میزان پروتیین ، چربی کم ، طعم و خوش خوراکی آن بهره مند شوند.
- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- «انجمن» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- «انجمن» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- نظرات پس از تأیید مدیر پرتال منتشر میشود.