حقوق و مزایای مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی دامپزشکی

انجمن دامپزشکی برگزیده سال 1396

انجمن صنفی مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی دامپزشکی استان تهران، انجمن دامپزشکی برگزیده سال 1396 شد

پیوندهای ویژه

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پرتال سازمان دامپزشکی کشور

سامانه دریافت گزارش های مردمی تخلفات بهداشتی فرآورده های خام دامی ( گوشت، مرغ، ماهی، تخم مرغ، ... )

تماس ها

  سازمان دامپزشکی کشور
  • تلفنخانه: 3-88953400(021)
  • نمابر: 88957252 - 88962392(021)
  • حوزه ریاست: 88957007(021)
  اداره کل دامپزشکی استان تهران
  • تلفنخانه: 4-44787542(021)
  • نمابر: 44796580(021)
  • حوزه مدیریت: 44796237(021)
  سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا
  • تلفنخانه: 61061(021)
  • نمابر: 66414171(021)
  • حوزه ریاست: 61061111(021)
  نظام دامپزشکی استان تهران
  • تلفن: 88304023(021)
  • فکس: 88826360(021)
: ارزیابی بینندگان
(0 رای‌ها)

دکتر عباسی، مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور تاکید کرد: قبل از خرید، ذبح، مصرف گوشت و اندام های داخلی دام قربانی حتما با کارشناسان دامپزشکی مشورت کنید.

به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، دکتر عباسی، مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور ضمن عرض تسیلت ایام سوگواری سالار شهیدان به هموطنان معزز و فهیم اطلاعیه بهداشتی ماه محرم را خطاب به هیئت امنای مساجد ، حسینیه ها، تکایا و دستجات عزاداری سالار شهیدان ابا عبدالله الحسین (ع) بدین شرح صادر کرد:
1- خرید دام از میادین  و مکانهای عرضه دام تحت پوشش نظارت دامپزشکی
2- ذبح دام در کشتارگاههای تحت نظارت دامپزشکی
3- عدم ذبح دام در مکانها و معابر عمومی ( ذبح دام در مکانها و معابر عمومی ضمن ناخوشایند بودن در انظار عمومی  باعث انتقال بیمارهای مشترک بین دام و انسان میگردد )
4- عدم مصرف بلافاصله گوشت دام پس از ذبح دام ( لازم است به منظور کاهش برخی از عوامل بیماری زا لاشه گوشت به مدت حداقل 24 ساعت در 4 درجه سانتیگراد ( دمای یخچال )  نگهداری شوند .
5-  در صورت ذبح دام در محلی غیر از کشتارگاه ، تاکید میگردد لاشه و اندام های داخلی توسط  کارشناسان دامپزشکی مورد بررسی قرار گیرند .
6- تاکید میگردد به منظور عدم انتقال بیماریها مشترک، ذابحان در هنگام ذبح دام ضمن رعایت نکات بهداشتی حتما" از دستکش ، ماسک ، چکمه مناسب استفاده نمایند .
7- تاکید میگردد از مصرف لاشه ها و اندام هایی که رنگ و شکل طبیعی (قرمز روشن) ندارند (رنگ تیره  و یا زائده های اضافی) جدا" خودداری نموده  و حتما" با کارشناسان دامپزشکی مشورت نمایند.
دکتر عباسی تصریح کرد: در راستای بالا بردن سطح بهداشت جامعه با رعایت ضوابط بهداشتی در خصوص کشتار دام قربانی ما را یاری نموده و غذای سالم و محیط بهداشتی همراه نذر خود به سوگواران امام حسین اهدا فرمایید.

 وی افزود: لازم است نهایت دقت و رعایت توصیه های بهداشتی به منظور حفظ بهداشت و رعایت ضوابط بهداشتی  ( در خرید دام ،  ذبح دام ، محل ذبح  دام ، و ..... ) بعمل آورند، تا بر اثر کشتار دام بیمار و آلوده سبب انتشار و انتقال بیماری های مشترک بین دام و انسان فراهم نشود.

تعداد بازدید : 1724 بار

نوشتن دیدگاه

در زمینۀ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- «انجمن» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- «انجمن» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
- نظرات پس از تأیید مدیر پرتال منتشر می‌شود.

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید