استقرار سامانه های بهداشتی GMP و HACCP در مراکز و اماکن دامی و صنایع وابسته به دام به منظور تضمین کیفیت فرآورده های با منشا و سلامت دام تکلیف گردیده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، دکتر عباسی، مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور اظهار داشت: با توجه به اینکه بر اساس ماده 2 آئین نامه نظارت بهداشتی دامپزشکی استقرار سامانه های بهداشتی GMP و HACCP در مراکز و اماکن دامی و صنایع وابسته به دام به منظور تضمین کیفیت فرآورده های با منشا و سلامت دام تکلیف گردیده است . لذا در همین راستا و به منظور ارتقاء سطح آگاهی و ممارست کارشناسان موضوعی این ماده قانونی با مسئولین ادارات نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی استانی برگزاری دو دوره آموزشی ممیزی سامانه بهداشتی HACCP در استانهای اصفهان در نیمه دوم مرداد 94 و در استان تهران در ابتدای نیمه دوم شهریور 94 و به استعداد قریب 70 نفر از استانهای سازمان مرکزی و بخش خصوصی بصورت تئوری و عملی بر گزار گردید.
دکتر عباسی اظهار امیدواری کرد که با توسعه سطح آموزش و فراگیری سامانه بهداشتی HACCP در اماکن تولیدی صنایع وابسته به دام و همچنین اماکن دامی در سطوح مدیریت های تولید در بخش غیر دولتی در سالهای آتی شاهد افزایش تولیدات با کیفیت قابل رقابت در تجارت جهانی باشیم .
مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی همچنین اضافه کرد: سازمان دامپزشکی مصمم است در برنامه ششم توسعه اقدامات ممیزی و استقرار سامانه های بهداشتی GMP و HACCP را در اماکن دامی و صنایع وابسته بطور جدی و مشارکت تشکل های صنفی و تولیدی به مرحله اجرا گذارد که خوشبختانه این موضوع با اقبال بسیار خوبی از جانب تشکل های تولیدی روبرو گردیده است .
- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- «انجمن» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- «انجمن» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- نظرات پس از تأیید مدیر پرتال منتشر میشود.