مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور، در آستانه هفته سلامت و روز جهانی بهداشت از اجرای سیستم ردیابی در فرآورده های خام دامی خبر داد و گفت: اقدامات ردیابی فرآورده های خام دامی در سال 1393 از گوشت مرغ آغاز شده و امسال این اقدامات گسترش می یابد.
به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، دکتر عباس عباسی اضافه کرد: این طرح در سال جاری بطور گسترده در اکثر استان های کشور پیاده سازی خواهد شد، به طوری که مصرف کنندگان می توانند از طریق نشانه گذاری هایی که بر روی محصول آورده شده است، محل پرورش و تولید مرغ را شناسایی و ردیابی کنند.
وی افزود: سازمان دامپزشکی کشور در جهت سلامت و ایمنی فرآورده های خام دامی از جمله شیر، گوشت مرغ، تخم مرغ، عسل و ماهی اقدامات پیشگیری و کنترل بهداشتی خود را با اعمال و ایجاد سامانه های بهداشتی در مزارع پرورشی اجرا می کند.
مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکیتصریح کرد: علاوه بر این، اقدامات لازم به منظور بررسی وضعیت ایمنی این فرآورده ها در دستور کار قرار گرفته و نسبت به تجهیز آزمایشگاه های کنترل کیفی و مرجع مواد غذایی و توسعه آنها در استان ها مبادرت شده است؛ بطوری که در سالهای گذشته اقدامات شناسایی تامین ایمنی این فرآورده ها در قالب اقدامات پایشی در مورد انواع باقیمانده های دارویی، هورمون ها، سموم، آفت کش ها، فلزات سنگین و رنگ ها انجام شده است.
دکتر عباسی افزود: سازمان دامپزشکی کشور در راستای توسعه سیستم ردیابی، در سال 94 اقدامات لازم را در جهت صدور پروانه ساخت و تولید فرآورده های خام دامی در دستور کار قرار داده است.
- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- «انجمن» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- «انجمن» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- نظرات پس از تأیید مدیر پرتال منتشر میشود.