حقوق و مزایای مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی دامپزشکی

انجمن دامپزشکی برگزیده سال 1396

انجمن صنفی مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی دامپزشکی استان تهران، انجمن دامپزشکی برگزیده سال 1396 شد

پیوندهای ویژه

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پرتال سازمان دامپزشکی کشور

سامانه دریافت گزارش های مردمی تخلفات بهداشتی فرآورده های خام دامی ( گوشت، مرغ، ماهی، تخم مرغ، ... )

تماس ها

  سازمان دامپزشکی کشور
  • تلفنخانه: 3-88953400(021)
  • نمابر: 88957252 - 88962392(021)
  • حوزه ریاست: 88957007(021)
  اداره کل دامپزشکی استان تهران
  • تلفنخانه: 4-44787542(021)
  • نمابر: 44796580(021)
  • حوزه مدیریت: 44796237(021)
  سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا
  • تلفنخانه: 61061(021)
  • نمابر: 66414171(021)
  • حوزه ریاست: 61061111(021)
  نظام دامپزشکی استان تهران
  • تلفن: 88304023(021)
  • فکس: 88826360(021)
: ارزیابی بینندگان
(0 رای‌ها)

رییس سازمان دامپزشکی کشور گفت: با توجه به در پیش بودن ایام تعطیلات نوروز و افزایش تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی، طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی توسط سازمان دامپزشکی در سراسر کشور اجرا می شود.
 
به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، دکتر مهدی خلج اضافه کرد: این طرح با هماهنگی تمامی دستگاه‌های ذیربط و با هدف حفظ سلامت مصرف‌کنندگان، از بیست و پنجم اسفند سال جاری تا چهاردهم فروردین سال 1394 اجرا خواهد شد.
وی ادامه داد: بر اساس این طرح، ادارات کل دامپزشکی سراسر کشور موظفند ستاد‌های استانی و شهرستانی نظارت بهداشتی دامپزشکی را به منظور تدوین دقیق برنامه عملیاتی و اقدامات نظارتی تشکیل دهند و مساله تشدید کنترل و نظارت بهداشتی را در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان و شورای بهداشت شهرستان ها مطرح کنند.
رییس سازمان دامپزشکی کشور اظهار کرد: همچنین مجریان این طرح موظفند در راستای اجرای بهینه طرح، با استانداری ها، فرمانداری‌ها، شهرداری‌ها، سازمان جهاد کشاورزی، ائمه جمعه و جماعات، کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان و نیز مرکز بهداشت استان و واحدهای تابعه، تعزیرات حکومتی، هماهنگی های برون‌بخشی داشته باشند.
دکتر خلج تصریح کرد: در اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام تعطیلات نوروزی، اکیپ‌های ثابت و سیار کنترل و نظارت بهداشتی سازماندهی و به امکانات مورد نیاز تجهیز خواهند شد تا در تمام ایام مشخص شده، از ساعت 8 صبح تا 20 بعدازظهر در دو شیفت کاری به ارایه خدمات بپردازند.
وی افزود:مراکز توزیع و عرضه فراورده های دامی ، رستوران‌ها، هتل‌ها، چلوکبابی‌ها و سایر اماکنی که از فراورده های خام دامی برای طبخ غذا استفاده می‌شود، خوردو‌های ویژه حمل فراورده‌های خام دامی، کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه های نگهداری فراورده های خام دامی، کارگاه های فراوری و بسته بندی فرآورده های خام دامی، اماکنی است که در ایام عید تحت پوشش برنامه کنترل و نظارت بهداشتی قرار می گیرند.
 
تعداد بازدید : 2108 بار

نوشتن دیدگاه

در زمینۀ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- «انجمن» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- «انجمن» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
- نظرات پس از تأیید مدیر پرتال منتشر می‌شود.

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید