حقوق و مزایای مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی دامپزشکی

انجمن دامپزشکی برگزیده سال 1396

انجمن صنفی مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی دامپزشکی استان تهران، انجمن دامپزشکی برگزیده سال 1396 شد

پیوندهای ویژه

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پرتال سازمان دامپزشکی کشور

سامانه دریافت گزارش های مردمی تخلفات بهداشتی فرآورده های خام دامی ( گوشت، مرغ، ماهی، تخم مرغ، ... )

تماس ها

  سازمان دامپزشکی کشور
  • تلفنخانه: 3-88953400(021)
  • نمابر: 88957252 - 88962392(021)
  • حوزه ریاست: 88957007(021)
  اداره کل دامپزشکی استان تهران
  • تلفنخانه: 4-44787542(021)
  • نمابر: 44796580(021)
  • حوزه مدیریت: 44796237(021)
  سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا
  • تلفنخانه: 61061(021)
  • نمابر: 66414171(021)
  • حوزه ریاست: 61061111(021)
  نظام دامپزشکی استان تهران
  • تلفن: 88304023(021)
  • فکس: 88826360(021)
: ارزیابی بینندگان
(0 رای‌ها)

معاون تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی گفت: از این پس تمدید پروانه های مسئولان فنی کارخانجات تولید داروهای دامی در گرو گذراندن دوره های آموزشی زیر نظر این سازمان است.

دکتر مسعود هاشم زاده روز شنبه در همایش ارتقای کیفیت محصولات دارویی دامپزشکی در هتل المپیک تهران، یکی از مشکلات مسئولان فنی در کارخانه های تولید دارو و حتی کشتارگاه ها عدم حفظ جایگاه آنان دانست و افزود: دلیل این موضوع کثرت فارغ التحصیلان این رشته و جذب دانشجو بیش از حد مورد نیاز در مراکز آموزش عالی می باشد که سبب ایجاد رقابت ناسالم در این بخش شده است.

وی تصریح کرد: بنابراین برای کاهش این پدیده، مشخصه هایی را برای مسئولان فنی در کارخانجات دارویی درنظر گرفته ایم که باید دانش و علم شان فراتر از یک دامپزشک باشد، به طوری که یک فرد آموزش دیده، دارای توانمندی و تبحر لازم باشد.

وی گفت: معتقدیم مسئولان فنی کارخانجات و کشتارگاه ها باید حافظ منافع سازمان دامپزشکی، صاحبان سرمایه و منافع ملی باشند، بنابراین مقررات و تدوین آئین نامه ها باید به گونه ای باشد که اگر اختلالی در تولید پیش آمد، علاوه بر دامپزشک به عنوان مسئول فنی، صاحبان کارخانجات نیز مسئولیت فعالیت خود را برعهده بگیرند.

وی یکی از مسائل در بهبود مستمر تولید را کیفیت عنوان کرد و گفت: متاسفانه شاخص های کیفیت در تولید کارخانه ها مشخص نیست ما در ساختاری که در دفتر تولید دارو و درمان داریم و آئین نامه آن هم در حال شکل گیری است تلاش داریم کارخانجات تولید داروهای دامی را مطلوب ببینم اما در صورتی که طبق شاخص های استاندارد حرکت نکنند و کالاهای نامرغوب تولید و عرضه کنند به سختی می توانند به جایگاه مطلوب برسند.

معاون تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی با بیان اینکه صنعت داروسازی کشور باید از دروغ و تولید بی کیفیت دور باشد، ادامه داد: تلاش داریم با تولید کنندگان همراه باشیم و در حال تدوین و برنامه ریزی جلسات آموزشی با همکاری سازمان نظام دامپزشکی و دانشگاه جامع علمی کاربردی به صورت پودمانی هستیم تا شرکت کنندگان مدرک دریافت کنند.

وی تاکید کرد: در همین راستا صاحبان صنایع داروی دامی موظفند شرایط لازم را برای حضور و شرکت مسئولان فنی، مدیران تولید، مدیر کنترل کیفیت در دوره های آموزشی فراهم کنند.

معاون تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی کیفیت را مبتنی بر سطح انتظار دانست و اضافه کرد: در صورتی که سطح انتظار پایین باشد، محصول بی کیفیت تولید می شود، اما اگر سطح انتظار بیشتر باشد کیفیت محصول نیز افزایش می یابد.

دکتر هاشم زاده ابراز امیدواری کرد که در یک فرصت 3 ساله تا پایان دولت با پیگیری مسائل شاهد قدرت رقابت پذیری و صادرات در تولید محصولات دارویی دامی باشیم.

 

تعداد بازدید : 2264 بار

نوشتن دیدگاه

در زمینۀ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- «انجمن» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- «انجمن» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
- نظرات پس از تأیید مدیر پرتال منتشر می‌شود.

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید