به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل سازمان نظام دامپزشکی، نخستین جلسه کمیته تخصصی بهداشت و سلامت مواد غذایی در دوره جدید با حضور دکتر صفری، رئیس سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا. در روز شنبه 23 خرداد در محل سالن جلسات سازمان برگزار شد.
دکتر صفری در ابتدای این جلسه که با حضور استاد دکتر کریم، دکتر مشکوه، دکتر دبیریان، دکتر دباغمقدم، دکتر اختیارزاده و نماینده اداره کل نظارت و ارزیابی فراوردههای خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو برگزار شد، ضمن اظهار خرسندی از برگزاری نخستین جلسه کمیته تخصصی بهداشت و سلامت مواد غذایی، با اشاره به ظرفیتهای قانونی کمیتههای تخصصی که نص صریح بند 6 ماده 9 قانون تأسیس سازمان نظام دامپزشکی مصوب مجلس شورای اسلامی است، بر اهمیت و نقش کمیته تخصصی بهداشت و سلامت مواد غذایی به عنوان یکی از کمیتههای تأثیرگذار سازمان تأکید نمود.
صفری از اعضای کمیته خواستار تبیین جایگاه کارشناسان دامپزشکی در زنجیره سلامت غذا شدند و بر پیگیری و ورود کمیته به موضوعات روز مانند ادعاهای وجود باقیماندههای دارویی در مواد غذایی با منشأ دامی، خمیر مرغ و ... به عنوان دغدغههای بخش سلامت کشور شد.
در ادامه این جلسه اعضا ضمن بیان دیدگاههای خویش، رئوس موارد قابل طرح در کمیته را بیان نمودند. بررسی و اصلاح آییننامه داخلی کمیته و انتخاب دبیر کمیته از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بود.
در این جلسه، استاد دکتر گیتی کریم، استاد بازنشسته دانشگاه تهران و عضو گروه علوم دامپزشکی فرهنگستان علوم به اتفاق آراء به عنوان دبیر کمیته انتخاب شدند.
دکتر گیتی کریم (متخصص بهداشت مواد غذایی با گرایش بهداشت شیر و استاد بازنشسته دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران)؛ دکتر محسن مشکوه (متخصص بهداشت مواد غذایی و مشاور رییس سازمان دامپزشکی کشور)؛ دکتر عباس عباسی (کارشناس ارشد پیشگیری بیماریهای دامی و مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور)؛ دکتر شهریار دبیریان (متخصص بهداشت مواد غذایی و مدیر تضمین کیفیت شرکت صنایع شیر ایران)؛ دکتر هدایت حسینی (متخصص بهداشت مواد غذایی و مدیرکل نظارت و ارزیابی فراوردههای خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو)؛ دکتر آراسب دباغمقدم (کارشناس ارشد صنایع غذایی، دانشجوی دکترای تخصصی بهداشت مواد غذایی، معاون بهداشتی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ارتش)؛ دکتر حسن اختیارزاده (متخصص بهداشت مواد غذایی و مدیر کل دفتر سازمانهای تخصصی، روابط عمومی و امور بینالملل سازمان دامپزشکی کشور) اعضای کمیته تخصصی بهداشت و سلامت مواد غذایی سازمان نظام دامپزشکی میباشند.
- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- «انجمن» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- «انجمن» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- نظرات پس از تأیید مدیر پرتال منتشر میشود.