گوشت گوساله تازه بصورت بسته بندی وکیوم تحت نظارت نمایندگان سازمان دامپزشکی کشور و نماینده ذبح شرعی جمهوری اسلامی ایران در کشتارگاه SKARE BEEF دانمارک تولید شده و اولین محموله آن به مقصد ایران بارگیری و به زودی جهت مصرف خانوار در سطح فروشگاههای زنجیره ای پخش می شود. شرایط نگهداری این گوشت وارداتی 0 تا 4 درجه سانتی گراد می باشد و قابلیت مصرف بصورت گوشت تازه تا 10 هفته (70 روز) را دارد.
اصطلاحاً روش بسته بندی وکیوم به روشی گفته می شود که در آن محفظه پلاستیکی محتوی گوشت یا محصولات گوشتی، قبل از پلمپ شدن، کاملاً از هوا خالی می شود. در اصل بسته بندی وکیوم یکی از زیرشاخه های بسته بندی به روش Modified Atmosphere است زیرا در این روش، هوای معمولی موجود در محیط داخل بسته بندی خارج می شود و یا مخلوطی از چند گاز مختلف را به بسته بندی تزریق می کنند. این نوع بسته بندی باعث افزایش مدت ماندگاری، کنترل فرآیند اکسیداسیون، جلوگیری از رشد میکروارگانیسم ها و قارچها و همچنین باعث جلوگیری از کاهش رطوبت موجود در محصولات گوشتی می شود.
- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- «انجمن» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- «انجمن» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- نظرات پس از تأیید مدیر پرتال منتشر میشود.