حقوق و مزایای مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی دامپزشکی

انجمن دامپزشکی برگزیده سال 1396

انجمن صنفی مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی دامپزشکی استان تهران، انجمن دامپزشکی برگزیده سال 1396 شد

پیوندهای ویژه

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پرتال سازمان دامپزشکی کشور

سامانه دریافت گزارش های مردمی تخلفات بهداشتی فرآورده های خام دامی ( گوشت، مرغ، ماهی، تخم مرغ، ... )

تماس ها

  سازمان دامپزشکی کشور
  • تلفنخانه: 3-88953400(021)
  • نمابر: 88957252 - 88962392(021)
  • حوزه ریاست: 88957007(021)
  اداره کل دامپزشکی استان تهران
  • تلفنخانه: 4-44787542(021)
  • نمابر: 44796580(021)
  • حوزه مدیریت: 44796237(021)
  سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا
  • تلفنخانه: 61061(021)
  • نمابر: 66414171(021)
  • حوزه ریاست: 61061111(021)
  نظام دامپزشکی استان تهران
  • تلفن: 88304023(021)
  • فکس: 88826360(021)
: ارزیابی بینندگان
(0 رای‌ها)

نوزدهمین کنگره دامپزشکی ایران - کنگره 19 دامپزشکی

انجمن دامپزشکی تهران - رئیس سازمان دامپزشکی کشور در مراسم افتتاحیه نوزدهمین کنگره دامپزشکی ایران در سالن همایش‌های رازی، مشکلات مختلف این عرصه را بازگو کرد که مهم‌ترین آن افزایش تعداد دانش‌آموختگان این رشته از دانشگاه‌های مختلف کشور است.

به گزارش انجمن دامپزشکی تهران به نقل از خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا)، «دکتر مهدی خلج» در این مراسم گفت: هرچند سازمان مسئولیت ایجاد اشتغال را بر عهده ندارد و جزو وظایفش نیست، اما بدون تأمین امنیت شغلی دامپزشکان، اهداف سازمان محقق نمی‌شود.

مهدی خلج با اشاره به اینکه باید برای شغل دانش‌آموختگان فکری اساسی کرد، افزود: نظام دامپزشکی می‌تواند برای آموزش‌های کاربردی دانش‌آموختگان بسیار مؤثر عمل کند؛ گذشته از این‌ها، ایجاد انجمن صنفی بهداشتی که در مکان‌های مختلف وابسته به سازمان دامپزشکی عمل می‌کنند، یکی از اقداماتی است که برای کاهش بیکاری دامپزشکان ترتیب داده شده است. در این زمینه از ادارات کل استان‌ها درخواست داریم که از این انجمن‌ها نهایت حمایت را داشته باشند.

وی با بیان اینکه جامعه دامپزشکی یکی از قدیمی‌ترین و در عین حال تنهاترین تشکل مردم‌نهاد است، ادامه داد: سازمان دامپزشکی خودش را متعلق به کنگره می‌داند، بنابراین انتظار می‌رود که اعضای جدید هیأت‌مدیره این تشکل، وحدت خود را حفظ کرده و از منفصل بودن بپرهیزند، زیرا یک جامعه متفرق نمی‌تواند به اهداف خود برسد.

به گفته خلج، روزانه آلاینده‌های جدیدی در فرآورده‌های خام دامی شناخته می‌شود که باید منعکس شده و راه‌حل‌های اساسی برای آنها اندیشید، چیزی که در دنیا هم اتفاق می‌افتد و منجر به صدور بیانیه‌های مختلف می‌شود؛ بر این اساس، باید علم و دانش خود را با جهان تطبیق داده و خود را به‌روز کنیم. در این صورت است که می‌توانیم بسیار مؤثرتر از گذشته تأثیرگذار باشیم.

وی خاطرنشان کرد: تخلف، انحراف از قانون و نارسایی در تمام بخش‌ها وجود دارد، اما نباید این موارد معدود را از حاشیه به متن آورد، زیرا بی‌اعتمادی مردم را رقم می‌زند و حل آن مشکل را به تعویق می‌اندازد.

نوزدهمین کنگره دامپزشکی ایران - کنگره 19 دامپزشکی

لازم است شغل دامپزشکی جزو مشاغل سخت محسوب شود

در ادامه، رئیس هیأت‌مدیره جامعه دامپزشکان ایران نیز ضمن اشاره به تأسیس جامعه در سال 1320 اظهار داشت: متأسفانه دامپزشکان در عرصه سلامت و بهداشت گمنام هستند و کسی آنها را نمی‌بیند.

«دکتر پیام محبی» با اشاره به اینکه لازم است شغل دامپزشکی جزو مشاغل سخت محسوب شود، تصریح کرد: به همین دلیل بیشترین حق از این قشر تضییع می‌شود که سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی برای احقاق هرچه بیشتر حقوق دامپزشکان، باید جدیت بیشتری به خرج دهد.

به گفته وی، سه موضوع انتخاب معاون فنی امور دام از میان دامپزشکان، جلوگیری از اعمال تبعیض در مقایسه با دیگر رشته‌ها و افزایش اهمیت و اختیارات صنوف دامپزشکی، جزو نخستین مطالبه‌های دامپزشکان بوده که امروز نیز همان مطالبه‌ها وجود دارد؛ بنابراین باید راهکاری اندیشید تا دامپزشکان نیز به خواسته‌های خود برسند.
 
نوزدهمین کنگره دامپزشکی ایران - کنگره 19 دامپزشکی
 
نوزدهمین کنگره دامپزشکی ایران - کنگره 19 دامپزشکی
تعداد بازدید : 2155 بار

نوشتن دیدگاه

در زمینۀ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- «انجمن» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- «انجمن» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
- نظرات پس از تأیید مدیر پرتال منتشر می‌شود.

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید